Wednesday, 28 December 2011

2.15 a.m

First of all, Assalamua'laikum Dunia :)
okayy, aku still x tido lagi. 
melihat to the latest blog ni, agak teruja sbb da bnyak latest posts.
(nampak x aku teruja nie)
and, out of sudden, i realized something yang FIN tak post satu latest post langsung.
sorry kengkawan. bukan menyepi tapi lebih kepada urusan diraja lahh.
hmmm, latest issues were about SPC.
chill sayang sayangku sekalian. aku nak petik satu daripada beratus ayat mat luthfi



' Allah dah rancang everything nicely and damn perfectly "
so, aku dapat rasakan sangat yang korang akan dapat something yang better dari ape yg 
org laen dapat. yg paling penting aku x nak korang sedih.
fine, maybe korang akan cakap,
'bolehlahh cakap lebat sebab kau x mintak'
sorry, kalau ayat aku mengguris korang. aku memang x ade kat tmpat korang,
but as long as korang meletakkan status aku sebagai KAWAN korang,
selagi tu aku dapat rase ape yang korang rase,
although x 100 percent originally, tapi korang kawan aku.
aku dah tengok Madi, Nadia, Nad, Timah, Chua, Ciken, Tasya and more of you
yang nanges because of many things.
aku nak korang HAPPY okeyh ?
honestly, aku pon macam terase gak ade kengkawan kita yang dah dapat.
tapi akak sedare aku suruh fikir, maybe ade sebab Allah x bagi kita dulu,
maybe, waktu ni lahh Dia nak kita buat bakti kat Mak Bapak kita yang da bape tahun kita abaikan
(err, I mean duduk kat asrama lebih dari duduk kat rumah)
MAYBE kan kengkawan ?
aku tahu Kawan-kawan aku (especially buku hitam's crew)|
adalah manusia ciptaan Allah yang 
THE BEST AMONG THE REST.
aku membebel sebab aku rindu korang a lot.

Rindu seh nak dengar pekikan NAJWA ANUAR,


nak gaduh ngan FATIMAH WAHI,
(im going to spank ur a**, Timah HAHA LOL)

nak merajuk dengan NADZIRAH BAHRIN,


nak tergelak dengan SYIKIN NOORDIN,
gelak besar kau :D

nak ber-Jemaah dengan NADIA BAHAR,
(jemaah-2 salih yaakob, Noha bagaimana ? )

nak tengok muncung TASYA LUNA,
(tak tahu laa anak siapa ni)

and the most important event, nak mengarut dengan MADI JENAL merangkap roomate aku :)
(errr madi, ade ke kita gurau macam ni ? HAHA)

masing masing macam dah sibuk bulan depan.
korang, aku taktahu nak tulis ape.
aku x solat isya' lagi nie,
TARBIAH siket anak pakcik Kassim ni.Hehe :p

AND LAST BUT NOT LEAST,
sesiapa yang sudah mula merindui Amalina Kassim,
ini wajah komersialnya yang paling latest,

i am who i am LOL

haha :DD
p/s: sorry kalau macam touchnig touching tetibe. otak tengah serabut :'(

-F.I.N-

2 comments: