Monday, 26 December 2011

aku kata

hari ni banyak benda BAD LUCK happen. seriously. aku nak luahkan segale bende. bukan nye aku tak bersyukur. i do. but nobody is fai. sumpah la. kalau orang tu adi lah kan. kenape ade yang miskin? kenape ada yang kaya?? tak adil kan. gile-gile.
-
ramai lah kan buat *f*** kat aku hari ni. sorry tercarut. tapi aku kene kuarkan segala wire yang dah tak betul kat otak aku ni.
-
mula2 pagi ni aku happy lah gak. walaupun tak happy sangat. tapi dalam kol 1 petng. dah mula segala anasir luar. mulakn dengan result yang bodoh ue. aku tak dapat. dan aku sedeh gile sekarang ni. aku tak dapat apa?? aku tak nak cakap. biar aku sorang je yang tahu.
-
lpas tu ramai yang mula marah-marah. aku dah tahu kenpa aku nya emotion ni tak stabil sangat. sebab persekitaran kot. grrr~~~ bila tak dapat masuk u ni. aku rasa aku nak meraung dah. nak kembali pada yang satu la. huh. yelah. aku tengah stress gile ni.
-
malam ni aku nak keluar. nak jerit ikut suka. lepas tu nyanyi. orang akan ingat aku gila. tapi aku tak kisah. bukan nak larikan diri dari masalah. tapi boleh sesape cakapkn aku camne aku nak hadapi masalah ni??
-
bila bersuara salah. tak bersuara bersalah. gila lah korang suma!!! grrr
-
*sori ah bebel panjang. ni bukan chua selalu buat.

1# chua here

No comments:

Post a Comment