Monday, 26 December 2011

ANDAI ITU TAKDIRNYA :D

          Assalamualaikum , jawab lahh kalu tk jawab sayang , auww <3

SPC

scene 1:

yeah , haha EYFE call aku . ikuti perbualan this friends dalam phone. BTW , phone baru aku GALAXY YOUNG , hee.
eyfe : salam , can i speak with fatimah (nope , she just call me timah )
me : yeah babe , wassup ?
eyfe : wohoo , you know i was too excited . MARA have been accepted me in getting SPC . registration will be held on 30th Dec. 2011.
me : i was tied tongue *i felt happy for her , but you know la kann the feeling itself. *yelling Hey where is my letter. tkkan tayar postman tu pancit kot -..-' then i continued , wah ,congrates dear.
eyfe : timah , have you received the letter ? *mood die macam nak terlompat bgtau aku
me : not yet *nk sedapkan hati sendiri
eyfe : kau amik course ape ?
me : medic UPM.
eyfe : wow , aku nanti dapt collegemate yg gila 2 macam kau. mesti gempak. aku amik aerospace engineering :)
me : aku macam tk dapt lah *sigh
eyfe : kau dapat punye. nanti die hanta laa tu 
me : perhaps laa :'(

then , bla bla *berbual lg ...............

scene 2 :

si dia yg dirahsiakan nama * ceh nak bg gempak.bukan ape  kesian lah die . nanti dia malu , hee 
so, the conversation need to be shorten yaa. maaf  :) nak tanye siket bole ?
ape kau nak condemn aku laa tu. tak tak. wait , knp nama si dia perlu color pink ? my answer : LOL .
dia : salam *baik baik
me : salam
dia : *intro bla bla , awak sihat ? and whatsoever .....
me : *mumbling bla bla...........................
dia : mintak spc tk ?
me : mintak , nak jd Dr. Zahraa to-be *berangan giler kan. biarlah diri aku
dia : have you got your letter babyy ? *babyy tu aku reka. ke tak dapat ?
me : rezeki tu kan dari Allah , bukan rezeki kot. *grr.

and aku dan si dia membebel macam macam and .........

scene 3 :

ne aku amik amik sebijik mase aku chatting ngan NAJWA ANUAR syg :)
haihh , kami same same tk dapat. kann chua ?


haha , chua sruh aku jd bibik . huaahu *muka aku kan cantik. ader ke patut sruh aku jadi bibik .haha perasan giler kau , bha ha hah ;P



so here , CIK APRON UNGU nak kata sikit :

see those words yg saya BOLD kan. ade cube tengok elok elok kat every scene tu. * cube gosok mata awak

- first , tolong lahh keluargaku jgn marah kalu aku tk dpat surat tawaran SPC tu tau *merayu rayu. aku tahu umi abi mesti nak anak die berjaya kan. sedeh .

- kekawan tolong pahan saya bukan Albert Einstein <---- aku tk reti eja nama die . hahaha. so aku pun tk pandai kan. kite same shja

- huh , mungkin rezeki aku tkde kat sini. Allah knows better kann. aku agak KECEWA LAAH ! tapi aku yakinkan diri aku *TIMAH , JANGAN SALAHKAN TAKDIR. ITU ALLAH PUNYA KUASA. KITA DOA BANYAK BANYAK OKAY SAYANG ?  * i feel good :)

- so, kekawan yg dapat aku doakan korag pass with flying colours lah * rainbow.doakan kteorang yg tak dapt ne ade rezeki lain.


the conclusion is aku tk dapat. harap maklum. jangan tanye. aku sedih , hee :'(  * tkde lah nangis. i m a tough girl laa ~





hugs and kisses , CIK APRON UNGU. muahh *eii ,geli aku :P




No comments:

Post a Comment