Wednesday, 28 December 2011

a day with HER :D

Assalamualaikum si cantik manis dan si hensem saya. Haha , you guys should lending me your ears laa bcs I'm going to babbling alot. Alot means banyak. *tkde la sgt , hee :)

So , let start my day with bile saya bangun laa. Saya tido dalm pukul 4.36 a.m. Aku memang ade insomnia. Doc said , kamu ne dah teruk , cube try to sleep at the moments that you're always do that. but here , kite abaikan dulu tau. Gosh , pukul 5am I've already awake. *well teringat ade date dgn MADI saya , euw.  <3
*ATTENTION , saya bukan lesbian. This is fact. betul laa , saya suka lelaki. Sumpah *over pulak kau -..

Around 10am , my LOL sista kejutkan aku macam nak mati. Hee, kantoi tido after subuh. Aku dengar suare die yg macam kalah mak tiri dan dah macam nenek tua. Aku pulak just ckp " ye , ye kejaplah" *aish , teruk bebonor anak dara ni. I want to be clamping down virgin dreams jugak. 
in my mind muka kakak aku sumpa macam ni , menyampah giler time die kejut. Tapi aku bangun jugak :)

ohh , noo madi text : kau kat mane ?
OMG , aku mandi pungg tk lagi. and I said , madi kite tkpyah pakai cantik cantik laa~
Well , actually I went out with her just to celebrate the moments where we're both telah tidak diterima ditolak from SPC !!! *aku buat color merah kasi lebih scary siket. effect yg penting. 

I just wore a simple purple *color favorte :) blouse , selua jeans , and footwear covered in dark colour and the wheather was not soo good. Rain poured heavily outside untill at last I was reached 
ECM
yeah , baby. baju aku basah kuyup. tkpe demi madi :)

aku sampai around 0045pm , madi tnggu kat sini. sian die dah lah Aiman *adik die yg korg kate hencem tu nak hangout ngn kekawan die. Madi now is alone. phewiit :P

aku dengan sepantas kilat macam ajen Carter flying across those escalators , as fast as lightning , faster than leopard searching for my baby comel gedik MADI.  then both of us trus naik pegi cinema. nak pilih movie ape. aduh =..='

Madi bg list tu mase aku dalam kete :
* mission impossible
- petaling street warriors
- ombak rindu
- sherlock holmes
- suatu malam kubur berasap
- the darkest hour
- twilight
- the muppets
- penat tulis -....- '' *malas korg pegi la tengok sendiri yerr.


time ne madi sibuk macam PM , I thought maybe she is moree busy than PM laa. eyfe tepon , sibuk text nadia tkdpat , nk choose movie lg laa and dengar aku membebel. and the highlight thing here..... *nmpak tk arrow with green colours tuh ? NYAH , kau mesti kenal baju tu kan , hee. aku tlg snap utk kau. madi tu just cover the line. Haha , tk sangka sejibik :D


aku dah mcm kapel les ngn madi , haha :) kiteorg tengok movie ni. sumpa gempak. taktipu tau.
tapi dalam cinema tak bole bla ader makcik yg ketawa kalah pontianak time scene kelaka. nasihat aku *makck relax , ni bukan kat rumah mkck ni. pastu ade budak budak lari depan aku. khas utk budak tu * dik , ne bukan playground ye. harap maklum -..-''


Perut aku nyanyi lagu Adele " rolling in the deep and set fire to the rain " sebab ade org suka sgt lagu ini :D
so enjoy makan DCB *doublecheeseburger


iloveyoulaa. kiteorg meraikan sebab tkdpt SPC *dua dua sedih. nak jadi doctor !

tahu tk kiteorg sanggup jalan dari ECM to MEGA nak makan MCD, jalan aku pegang tangan madi and said takpelah rezeki kita kat lain. Aku siap cite pasal movie ombak rindu dgn madi, haha :)
penat jalan tkpayah kate lah. time lintas jalan kiteorg accidentally bumped dgn seorg mamat hencem. wow , aku ngn madi terus tk berkedip *name pun pompuan kan. maaf kami tk matang lagi , hee <3

HURU HARA TIME OUT OF SUDDEN , OMG !
why why ? war ker ? nope , madi buat hal tau. *aku mengomel plus mumbling. Madi asal kau pelupa dohh. penat ni doh. just imagine jelah , kiteorg dari mega dah smpai ecm kene patah balik sebab madi lupe nak amik   
celcom blue adik die , Aigoo bakaranai madi *aku mencarut dalam bhsa Jepun.

This all bcs we're both had cleaned our eyes enough for those JAPANESE guys look alike. We had decided to choose man based on these criteria :
- badan kene sekeping macam hero cite Jepun
- mata sepet
- ade aura
- tinggi
- rambut color merah
- putih * ne madi nak

ni one of our hero pujaan , euww <3


buat madi saya dari CIK APRON UNGU :
 - thankyou lahh derr. kite dah lame kawan. *malu
-  don't worry la kite dah puas citer pasal future , lets strive for it !
- td tengok sweater yg ade hud tu , nak beli , nak jd DOCTOR yg comelayucantikbaik kan ?
- even , kaki aku dah cramps tahap gaban tht can cause me to deal with arthritis disease but for you aku sanggup terjun kolam renang je , hee :)
- aku punye lemak makin kurg sebab kita dah macam marathon.
- untk BUKU HITAM CREWS seriously nak hang macam monyet dengan korang laa ~



SAYA DAN MADI AKAN JADI DOCTOR JUGAK NO MATTER WHAT TAHU ?


p/s : madi chatting ngn aku and die kate tetibe die nangis time OTW balik umah. haha *madi cengeng.
kite kuat kan ! friendship never end lah :D


hugs and kisses , CIK APRON UNGU. muahh *eii ,geli aku :P



2 comments:

  1. okeyy yang ni sumpah lawak. ade juga nyahwannabe kat sane. haha :DD -FIN-

    ReplyDelete
  2. eh, timah mengom. kantoilah. haha :))

    ReplyDelete