Tuesday, 27 December 2011

tajuk#6

BUDAK-BUDAK ZAMAN SEKARANG
perghhh, i would say budak-budak ini mmg lain dri zaman kami yg skrang da nk masok u. ye dok nie? berdasarkan pemerhatian yang ........., ..............., dan ................, ( haha, x nk lettak pape ) isi sendiri okey.
nie berdasarkan pemerhatian aku kat adik aku my lovely 3 years old brother n some of his friends n bile jalan-jalan aq perati je lah kan orang-orang sekeliling. ouhhhh stalker ye aku. 

budak-budak zaman sekarang ( bbzs ) da tahu bukak komputer n pandai pulak cari game walaupon x tahu bace.
some bbzs juga akan ade psp tergantung kat leher dorg n kemane-kemane saje die pg
bbzs juga reti nk ambik fon sesape lam rumah n bukak game. 
n dorg nie memang macam dilahirkan sekali dgn fon, pc,psp, n mende-mende lain tergantung kat leher,kat tangan, terselit kat ketiak n so on. 
haish. memang lain kan ?

end of story. merepek lebih je nie kot ?


No comments:

Post a Comment