Thursday, 29 December 2011

tajuk#7

eh, korg punye tangan kasar tak ?
nk jdikkan korang pye tgn halus, mulus, licin, sng pegang bagai tu?
senang je wehhhh. 
meh sini mok  cik nk citer.......
cara-cara 
1. korg kene jdi rajin. RAJIN.
  - rajinlah. mcm kemas rumah ke, masak ke, basuh toilet ke, and so much things kene buat
2. korg kene basuh beras tahu.
  - nie lah sebenarnye yg melicinkinkan tgn tu. mase basuh tu korg basuh lah sambil rendam tgn korg lam air
    beras tu. dan beras tu korg tenyeh ( aku x dpt cari perkataan sesuai, tenyeh la kot ? ) kat tapak tgn.
3. then keringkan mcm bese lah.
4. da licin ?
5. pg show off lah ape lgi. hahahahahaha.

selamat beramal dan show off :)

end of story petua petui  

No comments:

Post a Comment