Tuesday, 27 December 2011

This is what we call MAGIC ! :D

*you guys should imagine that I was look alike SELENA GOMEZ , rambut tengah mengerbang pakai kipas angin (Hello , btw aku pakai tudung). bunyi shuuuuhsuuhhhh. then , I was about holding botol air nyanyi terpekik terlolong. I'm so proud of myself in contributing this song. Please enjoy the show.

MAGIC 
by : CIK APRON UNGU

What we call that thing
Magic , magic ,  magic
Hey , what we call that thing ?
L-I-P-S-T-I-C-K
Where we put that thing ?
Yeah yeah , on the lips baby
on the lips baby
Haha , magic magic magic in me :)

 Her name given  Nurul Quratul Ain'. Seriously , the above song i've created especially for her 
bcs she was totally went crazy when we'll started to talk about lipstick . DISASTER -,-' 
p/s : *adik aku masuk blog pun pakai shawl. aurat kan. korang ape cer? 

ini fact dari CIK APRON UNGU :
- bile lapar ckp je nak pakai lipstick trus lapar die hilang
- time wake up in the morning , after hving a bathe , wajib pakai lipstick
- before sleep pun , nak lipstick jugak
- kalu die nangis meraung raung , bg je lipstick. confirm diam --'
- bile mak ayah aku tkde and left her with us , die akan yakinkan diri die yg mak aku tkde sebab nak buy her the new one. I mean lipstick la kann.
- so patutlaa kan aku kasi MAGIC song tu sebab lipstick tu mende magic utk die.


let me explain something about this lipbalm , from MAYBELLINE (bcs she worth it ) , cost abt RM 12.90 , consists of aloe vera , SPF 15 ++ for  *aku ne macam tauke WATSONS pulak dahh.
ni my mum brought for her , i'm just felt "OMG , this is so terrible and horrible =..='

Aku pun tk paham. budak umur 2thn ah make up segala. tapi she's unique and adorable that's why i love her soo much laa <3 even ape jelah kan. Haha. Nanti kak teh belikan kamu jugak tau .
aku sebagai kakak , layan sajerr :)
  tapi diekan pelat so die akan ckp cam ne " nak ITIK *lipstick laa. budak pelat mcm kau jugak mase kecik , kelakaaaaa , korg rase tk ? kfine pape jelahh :)



hugs and kisses , CIK APRON UNGU. muahh *eii ,geli aku :P

No comments:

Post a Comment