Sunday, 1 January 2012

aku kata lagi

haha. dah masuk 2012 pon. tahun yang ramai mat saleh merepek kate the world will end at 12.12.2012. grrr~~ sumpah laa!!! aku tak penah pecaye bendalah gile ni. tapi aku tertunggu-tunggu gak tarikh keramat tu. nak tengok ape jadi kat dunia ni.
-
aku teringat satu kisah ni bila tarikh 1.1.2001 dulu. tau tak mase tu. ekonomi  dunia jatuh menjunam gila. serious ni. aku tak tipu. tulah manusie, pike bendalah ni plek- plek sangat. kan ALLAH dan cakap hari kiamat tu dirahsiakan. tak de sape tahu. 
-
new year has come, so should i have a new aim?? better not. what is the reasons of having a new aim every new year yet you never try to achieve it. anyhow, it will not be a great problems if you really are determined to achieve it.
-
bla..bla..bla..
-
so have a great 2012 and never try to look at the past because it have gone and yet irreversible. kalau nak sedeh pasal masa lalu tu boleh, but not too over. menyampah aku. regret of the past is better to make us better in future. 
-
sooo,    GOOD LUCK everyone!!!!

 chua here 3#

No comments:

Post a Comment