Friday, 27 January 2012

kelakar ni

tadi aku bukak semua gambar kat dlm album. lpas ue terbukak semua gambar kat muazam mase kecik2 dulu. kelakar gile. 
-
ingat tak time kite FLY gi umah cken dulu sebab kempunan gila nak beraye.
-
-
lpa tu time nak blaja mase amek spm??
-
-
gmbar nyah je ade.
-

-
ni time salam jam'i raye. hebat muke masing-masing. 
-

-
madi ulangkaji spm. chua tgh doa madi dpt hidayah ke jalan yang benar.
-
-
masa ni aku pakse korg g sini. hehehe. hujan pon hujan la. ape nak buat. tak dapat amek gmbar batch gambar suku-suku crew pon jadi la. haha. yang meneyembah batu yang mengulangkaji non-stop tu adalah MARDHIAH!! 
-
ok. byk lagi dalam album aku ni. tapi al-maklum. muke saye paling banyak ok. jadi taknak la tayang muke aku yang ade dua-tiga jerawat ni. 
-
soooooooooooooooo
LAIN KALI LA KALAU RAJIN UPLOAD LAGI!!!
-
IR. amino here $$

2 comments:

  1. waa..
    sumpaa rndu mse kte muda2 dlu ek..
    ta bleh bla gmbar ta sdar dri na amek spm tu...
    haha..
    signature

    ReplyDelete
  2. CIK APRON UNGU rase ade yg pelik tau disebalik kesemua gmba tu. Yeah , and I 've got it. Madi bace buku antologi form 2 time chua tenga bace doa tuh. Kau SPM tk abes blaja lg , rajin ngat bace buku lain :)

    ReplyDelete