Monday, 9 January 2012

Robert Pattinson Maktab :D

Hye long time eh kite tk jumpe. Well I kan sekarang wanita berkerjaya. WSE *whatsoever.
This a real fact especially for those yg have been taught by ENCIK RAHMAD RAHMAN aka our ROBERT PATTINSON *aku harap cikgu chemistry aku tk bace this post , hee :) but seriously siape yg pena satu kelas dgn aku 501 Al-Asbahani please put your hand in the air air ir aiyeerr~ *macam Jason Derulo pulak =..='
back to our story. Actually , kiteorg memg admire die alah biase kan budak sekola , hormone adrenaline screted by adrenal gland are very active until it will cause the increasing of heartbeat and the rate of respiration. Rindu pulak CIKGU ZILA my heart of BIOLOGY. 

Seriously cikgu rahmad memang robert pattinson maktab ? why I said so ?

- die cool macam vampire , kalu masuk kls kedinginan vampire tu sehingga apabila time chemistry  bile RPM *nickname for robert pattinson maktab nak start class je mata aku terus rase sejuk until at last aku tertido utk whole I mean two periods. *tk sengaje okay :)

-even die nampak aku tido and aku still cover yg aku tk tido , die just akn ckap *nama dirahsiakan  kamu faham ?

- trademark die kamu hormat saya , saya hormat kamu.

-cikgu paling sempoi , perhaps bcs die ajar budak matrik kot.

-ayat biase die "THE STORY IS LIKE THIS" tkpun "REGARDING TO " dalam class kiteorg selalu ikut balik. Fadhil , Cipon ahh. *rindu hee :)

-and just nak ckap thankyou cikgu even last minute nak SPM haritu time malam tu alaa hari yg tk dapat air milo tuu , cikgu ajar saya sampai titisan dakwat pen yg terakhir :) 

aku keep on trying to search for his photo but then my attemps  is failed. So, just enjoy jelaah yg ne okay jgn banyak cengkedaak :P

seriously , time aku kalah ping pong RPM tk salahkan aku. Die bg support utk aku. time tu aku rase baiknye hati seorg guru :) *senyumm

dielah cikgu CHEMISTRY saya :D


tahu tk knp tetibe CIK APRON UNGU 
TULIS NI ?

bcs I was acidentally bumped with him at clinic kat kuantan haritu. Die pegang anak die. Tapi sebab rushing aku just sempat bagi salam and cubit pipi anak die and said goodbye sir *sigh kali boleh terus berbual dgn cikgu.

so you guys hargailah setiap org di sisi anda , love your family , friends or WSE before God love them more than you do <3




hugs and kisses , CIK APRON UNGU. muahh *eii ,geli aku :P



No comments:

Post a Comment