Sunday, 22 January 2012

TAJUK #13

after mak aku story everything about nenek aku,, aku rse cam mnyampah taw kat nenek aku tu. tp bile tgk muke dy aku rse ksian n x smpai hti.. mgkin bkn slh dy,, mgkin dy duk dga kate org lain yg x puas hti tgk hdup kitorg kan. but then,, bile pikir2 balik,, mmg sgt sakit hti bile dy buat mcm tu kat fmily aku,, x perlu nak pilih kasih la nenek. sian taw ayah aku ! n ta payah nak mnjekan sgt cucu sne tu,, kitorg ni bkn cucu nenek ke ? aku taw nenek aku xkn bace ni,, bile aku dga crite yg sgt menyayat hti *cewahhh,, igt kat tb je ade blakon tp real kot. tgk2 blaku dlm fmly aku sndri. bia la.. bak kate org let by gone, be by gone,, yg pasti hormat jela org yg msih ade skrg ni. appreciate what u have now. ok lah nenek. saye x kisah nenek na buat ape pon. saye ttap sokong ayh saye tahu !!!

4 comments:

  1. ni bukan eos ke??
    haha..
    aq igt eos..

    ReplyDelete
  2. aku eos. tpi ni bukan post eos. sape nie ? haha. tampilkan diri anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pon nak tau post misteri dari siapakah ini..
      cepat ngaku kau sape?!!
      sebab aku pon nak tolong support ayah kau..

      Delete