Wednesday, 25 January 2012

tajuk#15

okeh, mmg fakta kami ni bodak lepasan sekolah. eceh mcm tinggi sgt je pangkat lepasan sekolah and kerja kami kalau yang tak keje tu mmg duduk rumah lah memanjang.

situasi kat rumah pulak, kalau nk makan bukak peti sejuk, MAKAN. masak, MAKAN, pegi kedai, MAKAN, mak masak sedap, tambah setimbun, MAKAN. konklusi : MAKAN BANYAK-BANYAK-BANYAK-BANYAK giler babi punye. bukan bermaksod aku makan babi k. kalau kau kat maktab nk seluk peti sejuk mane wehh time2 lapar. nk kne penendang mak cik ds tu boleh lah kau seluk peti sejuk dorg.

dan situasi kedua ialah : tidak bersenam bapak lame. sbb : x tahu lah. tpi kalau kat maktab mmg senang hati lah aq keluar jog kat sekeliling maktab , dekeliling maktab ? haha.

konklusi : aiyak !! risau ukur lilit semakin bertambah. adoyai. huhu. ejek lagi adik aku gemuk. haaa ambik kau adik aku gune kuase pantulan cermin ajaib die pantul balik kat aku. huhu.

end of story 

No comments:

Post a Comment