Saturday, 7 January 2012

tajuk#9

disebabkan energy yang ade lam mitochondria nie mungkin ade lgi.
aku pgi lah ikot my femly pagi beli barang budak sekolah nie haaa.
haha. aku ?
ikot jalan je sbb aq kan EX budak sekolah.
bosan menunggu di dalam pg lepak kat luar kedai m'hirup udara asap kenderaan sambil melihat manusia.
tiba -tiba...
eh, lawa gak pompuan nie. dressing pong lawo lah kan dah muke lawa.
cantik cantik. eh aq bukan lesbian tahu but i like to watch people.
TIBE-TIBE lagi...
wanita cantik tu t'angkat sedikit lengan die untuk menangkat beg ke bahu.
AIYAK !
ketiak penuh bulu.. aiseymenn. berbulu bulu hidung aku tahu.

sama kes masa aku lam bas nak balik rumah jugak.

so, moral of the stories :

wahai wanita di dunia dan di mana-mana. kalau anda , ANDA ! ingin bergaya,
bergayalah LUAR DAN DALAM. jangan di luar lawa, di dalam huduh.
selekeh maaa. tak sedap la kot org pandang. haa. cane kalau pakwe korang terpandang ke ? femly mentua terpandang ke ? tak ke naya ?


p.s : mungkin korang fikir, " eh, penyibuknye manusia ini, menghiraukan perihal orang lain."
but then kalaulah orang yang terlihat tu muntah hijau kat situ jugak dan memalukan diri die dan mungkin die akan mungutuk korang lepas tu dan mungkin menambahkan dosa die tpi jgn buat tak kesah pulak tau.
ape kaitan x tahu lah. haha.


end of story :)





No comments:

Post a Comment