Wednesday, 25 January 2012

tittle kaler biru..

 aku teringin sangat nak tittle topik kaler biru
aku da try da highlight..
tapi ta tau laa hasil dia macam mana..
nak cuba preview..
dia tulis 'invalid security token' la plak

yer..
aku ngaku aku memang jahil bab-bab 
benda nie..
almaklumlah..
before ni buku hitam real,
kau boleh pegang
bawa lari, sorok dalam baju..
tapi sekarang buku hitam dah dekat alam lain..
alam maya....

memang setiap kali lepas tulis post aku 
check tittle aku kaler ape..
tapi sokmo warna hitam..
so kali ni aku harap tittle warna biru..
kalau tak warna biru jugak.......................................




kawan...
ni mebi last time saya tulis..
sebab saya kechiwaaaa....







p/s:buku hitam real ada pada aku..haha..aku tipu part last time tuleh tu..
      mana boleh camtu..tak meriah laa buku hitam kalau takde aku kan? kan?
      sesape baik hati ajarlahh aku cara nak kaler birukan tittle..

      POINTLESS!!!

 

No comments:

Post a Comment