Friday, 17 February 2012

hola peeps!!

everybody clap clap your hands. do it and u feel GREAT!!
-
the topic for today is TADDAAAAAAAAA
-
dah lame orang ta update blog ni. phew phew. *tiup habuk sbenarnye*. okeyla. habuk takkan hilang pon klu ditiup betape kencang pon. kene lap ngn kain buruk yang basah baru sure habuk tarak dah. so nanti komputer ni rosak sebab aku gi basahkan, maka akan timbul satu masalah besar lagi.
-
so i prefer to let the dust scatter everywhere. teee heee :) 
-
hari ni mari kota bincangakn tentang tajuk USAHA!! 
-
peers everywhere. before we move on to serious matter which i donno when it will be, so let us together have a reflection on whatever we have done. firstly. kalau kita makan sayur. kita dapat iron. klu kita makan carrot, kita dapat vitamin c, kalau makan bayam pulak dapat vitamin d. however, ni je yang aku ingat. u pon taktaw la betoi ketak. haha. aku pernah dapat 42 biology taw!! and that was a record as i NEVER ever get that such marks before. 
-
enough with sayur. kalau kita kerja kita dapat duit. mengemis pon kira kerja jugak taw. kalau kita tido di pagi hari. kita dapat sakit kepala. kalau kita makan, kita dapat kenyang. 
-
conclusion nye------------->ape yang kita buat (with ALLAH will ) kita akan dapat apa yang kita dah buat.
-
hari ni topik die senang je. sjadi aku tanak merepek banyak sangat. sebab tangan dan otak kaku dah penat blaja calculus 1 jam hari ni. (Padahal sikit je). 
-
apa yang aku nak sampaikan. segala benda kat dunia ni kita mesti usaha. macam mane kalau kita tak usaha tapi asik tawakal je. tawakal dapat rezeki. tawakal dapat jodoh, tawakal dapat harte dan tawakal.
-
"kerana ALLAH manyuruh hambanya tawakal selepas BERUSAHA. bukan tawakal tanpa apap-apa. useless la kawan-kawan."

IR. animo love :@ 

No comments:

Post a Comment