Friday, 10 February 2012

Majlis Berondoi :D


Alrite guys , for this time I've got a lot of time doin this stuff :)
So , any of you know what Majlis Berondoi stands for ? *tkpe-2 aku bet korang tk tahu. Kah kah. Nama je melayu. ape pon tk tahu. balik Nepal lah. *maaf emosional. Hihi. nak manja-2 kan.

Actually , time makcik-2 aku kate nak buat mende alah ne , seriously aku tak tahu. habuk pun even debu. Then , she was just inviting me to her house and I really love to do it. So , aku lenjan je. Pepagi buta time after Subuh , texting jap ngn budak hingusan , aku ckp kat diri aku . Ohmaigadd , ape kate aku pi pick up Madi jap. Without thinking , aku amik kunci skuter and then terbang dengan skuter pegi umah Madi. *umah die dekat kan.

"knock , knock. bagi salam mcm pencuri aku masuk main redah. Madi ad makcik ? Kua pagar sambil senyum macam kerang busuk with my baju kelawar. Org tengok sah aku tk kawin seumur hidup.
Then , bawak baju angkut Madi mandi kat sana.


Breakfast , kemas rumah , makn pizza chese burst(melantak gile) + chicken wing , kua beli brg kat Ecmall , pegi pasar beli bunga. *penat -..-'' So , lets pictures tell you the story laa. Bole?  




kat family aku , madi ne kira cousin aku dah , haha :D



seriously , aku memang tahap gaban lapo and Asyraf memang suke menyibuk :)



Mangat -,-''



Paksu dah gemuk laa :P

Kambing terbakar , help , help !




Farah Damia , kau memang pemalas :)


Angah saya :D


Jangan tangkap gamba curi. menyampah tau. kahahehehaha *okay gelak terabur

Antie Ninie ngn her children.



See , Fayyad Rayyan pun dah bosan -,-' *die kate bile lah nak abis. I penat tau.



Hannan Nur Iman :D

Mak De aku tanye bile korang nak datang kuantan ?

Ni hasil kerja aku ngn Madi. tak tipu.

With maksu , angah ,Madi <3

Kami yang awesome :D






Mentahnik , ayat PAI gitu :)

Ececeh , Acap kau pandai ke bace komik Doraemon tu ?


Okay , photographer suka amik gmba busuk aku kan. Kacau org gossip :P

Mak su yang awesome buat sendiri O_O

Cupcakes yg awesome +_+

Searching fo the stars :D



Calon menantu paling vogue abad ini. Cepat. Satu je. Terhad. KuiKUI













Abang photographer yang awesome , auww :)


So , according to those pictures taken for sure everybody dapat catch up . Majlis Berondoi tu ape kan.
So , nanti anak-2 kite buku hitam crews kite gonjeng buat ramai-2 :D


hugs and kisses , CIK APRON UNGU. muahh *eii ,geli aku :P

No comments:

Post a Comment