Saturday, 11 February 2012

Thanks for the day :D

Assalamualaikum everybody *smile. 

Seriously , aku dah malas tahap critical bcs my brain cannot function as well as I'm too tired. Aku ne jenis memang tk bole buat satu keje byk-2 kali. aku cepat bosan -,-'

But then , this post aku tulis as a sense of appreciation towards my dearest friends that have joined aku bergayut kat Kuantan kan. so , aku buat note je tau about aape-2 yg aku ingat tau. thanks for the memory :D



-Madi Jenal
-Syikin Zamri
-Jidin
-Faka
-Aiman Adli

*included:

1-waiter Jonny's yg menyibuk time aku makan and time tu tunggu Aili dtg around 4 pm. makan steamboat , chicken wing , *split banana* <------faka salah sebut :)

2-abg-2 Aowa Syikin Zamri *cowok die duk bergayut sakan. okay syikin pakai baju merah , tudung merah ala-2 makngah . hihi :D

3-Pope yg keje kat Carefour *bcs kiteorg sesaja ramai-2 line up kat kaunter ramai-2 cume utk membayar satu gula gum mentos sambil nak ckp HI kat Syahmi kls 503 , sengal -,-''

4-Lutfi yg handsome keje kat Baskin Robin tu. baik nya die layan customer die. Kiteorg dok menyibuk kat situ. Kui Kui :3 *bile bos die kua kiteorg choww~

5-time tgok wayang kat GSC cinema tetibe teringat Adhwa keje kat situ. pastu buat-2 cari adhwa even dah tahu die keje kat kl kan. insane tul :D

6-thanks to escalator bcs bergerak dgn perlahan so kiteorg dapat catch up things dgn you guys kan. kite borak-2 pasal UPU aku yg hang, pasal faka keje kat mesin photostat , pasal madi keje jadi maid and pasal jidin keje kat BSN sebab mama die. And we just about had earned our first salary kan ? 

7-lepak kat Tropicana Food Court , makan roti chicken flos *aku tk reti eja. maaf ye. yg mcm serunding. aku belanja dieorg. then , Madi yg baikhati belanje mango juice and fresh orange. sweetnye die, auww <3 . tunggu syikin zamri. die lambat and kiteorg terkejut sebab muke die memang teruk sebab kene campak.

8-okay , part nie kiteorg memang tertipu dgn thriller filem CHRONICLE yg bajet cambest tapi macm hampehh jer. biase-2. tk memenuhi kehendak peminat movie cam aku ne. Aigoo , frustrated dohh ! nasib baik kawan Faka bagi popcorn seplastik free. Woo , rezeki beb :)

blueek , cite ne biase je kot -,-'

9-time shopping , seriously korg boleh ajak Jidin ndn Aili bcs Jidin suke melayan and Aili pulak jenis setia menanti dan melayan kerenah si Madi yg selalu tk berkeyakinan saat ingin meng-shopping. Aigoo. So , lets sneaks this previews yaa :D

madi memang kecoh. nasib baik jidin ade :)


aigoo, confuse ne -.-'


which one hah ?



yeah , at last THE PINK for madi :D


Aili ngn Jidin suka aku punye . TERKOISE :D



We're awesome <3


Aili bought a new bag utk pi UTP :3


guess which one is mine ?


10- Nak cukupkan sepuluh macam kahuna :)





p/s : a short message for you babeh , seriously CIKAPRONUNGU rindu korang. Imy babe :'(
      Kangan sama sume budak maktab. The world would be so worth it if we can gather the pieces       
        of moment together again <3 And yet you guys were AWESOME. nanti kua lg tau :D aku baru 
      pass chatting ngn Nadhir and yet Syah gune FB Laila Sabiha. Chua pun ad kat sebelah. Take 
      care. Nadia pun. Yg berada diperantauan PLKN , rindu kau BUJEI =..='


hugs and kisses , CIK APRON UNGU. muahh *eii ,geli aku :P

2 comments:

  1. kenapa tade pon gmbar faka ngn syikin?
    syikin ta nak amek gmba sbb malu muka dye
    kna cmpak ea?

    ReplyDelete
  2. takde ah , tu sebab dieorg blah awal. faka ade hal. and syikin pegi berkepit ngn pakwe die :)

    ReplyDelete