Sunday, 4 March 2012

Mari Mengundi YEAYY

Assalamu'alaikum semua :DD
Opss, ini bukan berkaitan with any politic or what
Bukan untuk PRU13 okayy hehe
Awak semua, saya nak mintak tolong pleasee pleasee eh
Saya harap awak dapat luangkan sedikit masa pergi kat link ini ye kengkawan.
VOTE FOR YUNA!!!
PLEASEEEEEEEEEEE SEMUA :D heehee

Tolong laaa sebab tadi dah berjaya goda EOS
so korang pon tolonglahh yee *mata bersinar mintak simpati*


Korang tekan yang bulat tu ==,

Aku dah VOTE hee


Korang boleh VOTE banyak-banyak tahu
kayy, itu sahaja

Assalamu'alaikum u ouls

p/s: hee, sorry for too semangat

-F.I.N-

5 comments:

  1. wahai anda! haha. semangatt je dengan yuna kau an? tehee:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu sebab lawan among countries ni. tu yang semangat. awak jangan lupa undi tau awak. hehehehe :)

      Delete
    2. awak.saya dah undi wak!! hhaa.go m'sia ! tehehe:)

      Delete
    3. Awak, terima kasih sangat2. wahh, macam yuna tu akak saya lak. awak boleh undi banyak2 tau :)

      Delete
  2. aku dah vote..
    banyak kali!
    yuna should thank me for voting her..
    and she should thank you to,FIN
    sebab manget sanget..
    haha
    go malaysia!

    ReplyDelete