Saturday, 3 March 2012

pengorbanan aku tuk NADIA. :D

waaah. da lme la jugak aku tak post kat blog ni. bukan tade mase, byk je pdahal

tapi dsebabkan wifi kat sni mcm haram skit. al maklumla wifi curi. haha. tu pon nseb bek la ada wifi kan.

bole hilgkan bsn aku tatkala berseorangan. lau tak bole mati aku kat sni tak on9. huhu.

ok mlm td aku msej nadia. punyela aku pkse minah ni buat FB tpi dy tanakkk. haha. saba saba.

then dy sruh aku add skype dy. nadia,, aku ade skype tapi lap top aku ni tak install skype lagi...

pastu smlm dgn smgtnye aku na install skype,, gara2 na bskyping dgn NADIA kan.

dsbbkan aku lupe cmne na install,, aku pon cari kat u tube pye vid cara2 na install skypa. HAHA.

sumpa lawak. lubna kat sebla aku da gelak mcm org gila. yela tibe2 aku bkak vid kat u tube

cara2 na install skype. slalu org gi u tube bkak lagu,, crite ke ape ke tpi aku ??? haha.

tettt... hmpir na download tpi bile na siap download je wifi ptus. stiap kali na download skype tu

dy akn ptus,,, si nadia,, tngula aku cuti nati aku dwnload kat uma eh. sure x ptus wifi. hehe. ok

lots of story

5 comments:

  1. wahh cken!!!
    im touched:)
    hahaha..
    pengorbanan kau amat sangat ku hargai..
    tapi..
    youtube mmg sangat membantu kan?
    kan kan kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia.nadia.ni yus ameera!! teheee:) aku pun rindu kau gak doo. tsskk:') hihi

      Delete
  2. ok perkara ini amat menyedihkan , lagi untuk orang tersayang , i do understand what you feel :'(

    ReplyDelete
  3. tpi skrg da bole skype. *muka bangga* sape na skype ngn aku sila add ckenismine. hehe. jom la kwn2 yg dsygngi <3 -cken

    ReplyDelete