Friday, 27 April 2012

anda. kalian. mereka.

kepada ahli bloghitam yang lain especially THE FISH!! mane korang. haihh. cepat la hapedatt blog ni. bosan la aku tgok post aku yang menarik je ni. 
-
haha.
-
kbai
-
tade keje. 
-
and i'm in love <3
-
(lawak sehh -,-)
-
IR animo waiting -,o

Monday, 23 April 2012

depressed

in this middle night. i feel horrible. totally horrible. totally depressed. i've cried but it seems not helping at all.
-
my dad--> still sick
-
my friends -> still not knowing me.
-
my exam -> i can't handle it
-
my pain -> never one know
-
my fail -> i hate to mention it
-
my life -> i've been disappointed once
-
i just need my drooks here. no one else. crying and nobody know. yess. i don't want to be friend with no one. no one understand me. thinking of being friend with me for five years is enough? nope. the truth.
-
i can't handle this anymore. just can't. aku kecewa ngan korang gak la klu sebok nak ckp lu kecewa ngn kwan lu sorang. haha
-
i'm totallyu depressed right now and you must be in my place to feel it too. lepas tu baru korang boleh kepochi cakap lu kecewa ngn kwan lu sorang ni. so now. please laaa.


open study

bendalah gua merepek sikit kat blog najwa-----> tekan link ni---------------------> chua comel :).
-
dalam blog ni gua dah post banyak gambar. so harini nak merepek banyak-banyak
-
adakah korang harap maklum bahwa saya akan mengambil exam calculus dan english pada khamis ni. haha. ayat tak boleh belah. cam nak amik exam bm je. 
-
kepada puan -f-i-n- yang mcm bunyik fish la kan. ok gua mention lu -fish- la. sedap sikit bunyi dia. 
-
fish ohhh fishh. gua penat la study. study calculus. bukan study byk pon. cume semangat study gua tak same cm semangat study gua time kat maktab dulu. i just DONNO WHY!!! recently i don't have the mood to do the best. maybe i missed the prep time. to look at ezrin's face. faka annoyingness. nyah merepek. cken yg focus-kononnya. mama jadi doraemon. fadhil bajet pandai tu. syah yang annoying gakk. opps. lupe pendek timah yg memekakk tu. lg satu si wikipedia yang tataw betul ke tak. -,-  i miss the happy cheerful situations. blaja tak byak but it gained me mood.
-
ni sekarang study kat open study. ngn org gak. mat saleh lg. tpi still bukan org yang aku nmpak. aku nmpak komp yg tak hidup ni. klu die buat lawak. aku gelak sensorg. haihh -,-
-
sedih pulak hidup aku ni.
-
then. rumet aku pandang pelik. klu time-time sekarang ni. study week. alahai -,- tak kuar makan la gaye nye. malas la wey. kebosanan. nak mandi pon malas. tetibe nak ad org pakse aku blaja. tp still aku tak suke. hello. ikut suke gua la nk study bile. hahaha.
-
eh. pehal gua tulis bnde touching ni. padahal niat asal nk ckp kat FISH tu yang die takkan tiggi dah. takkan dapat petis panjang. never. huaa huaa huaaa*evil laugh* kbai -,-
-
IR animo here

Sunday, 22 April 2012

Betis Panjang

Assalamualaikum u ouls :D *tolong #IR animo lap habuk* 
hahaha bajet gile buat hash tag
kayy, sekarang saya mahu cakap tentang BETIS PANJANGGGGG
eeeeeeee, saya rasa ni semua sbb simptom BOSAN
dan membuatkan saya banyak berfikir
Lately, saya banyak tengok somethng yang berunsurkan media hiburan
mostly omputeh punya channel

warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
panjangnya betis mereka
nak betis panjang *atau bahasa mudah faham saya mahu TINGGI lampai*
hahahahah nampak kan simptom bosan saya dah critical
teruk teruk fuhh *terduduk mengeluh*
 
kayy, korang boleh abaikan semua ni
hahahahahhaha
saya dalam usaha nak cari cure Bosan saya
nadia, awak dah sampai istana kah ?
taknak tolong rawat kebosanan saya ?
hahahahahhaha

kay, yang lain sila rajin post
saya fedap bukak takde post baru
IR animo jugak jadi penyelamat fedap saya

sekian, undur diri dulu :)

 -F.I.N-

my father

today post khas untuk en anuar.
-
 bapa kepada najwa. bukan nk buat touching. tpi aku harap korang semua doakan ayah aku sihat taw.
-
this thing might be not serius. sakit mate je. but then. me is damn worried now. dah lame tak baik-baik.
-
does anyone know what i feel? oh my Allah. i beg you to secure my father. i want him to be healthy. to be active. to be happy. and to be my great father.
-
i know Allah always hear my prayer. please let my prayer be granted. -amin-
-
korg tolong angkat tangan doa en anuar sihat taww!! taw!!
-
-amin-
-
Allah always be by your side all the time-amin-
-
IR animo sad :(

Friday, 20 April 2012

nadia!

puhh puhh. sudah berdebu boleh buat fogging tok bunuh nyamuk aedes ni. tpape la . 
-
kali post gua sikit je. malas nk type ni. haha
-
-------------------------------------------------->
-
 tengok gmbr buku hitam original tu. wee!! where's my name nadia? 
-
i want you to put my name there. make sure the font is the biggest. then you take new picture of it. then you uploaded it
-
make sure my name is the BIGGEST!!. port paling lawa adalah bawah logo kolej mara banting tu ye. ingt paling besar. tulis itu "NAJWA"
-
lepas tu
-
baru gua puas hati. haha
-
bye nadia. terima kasih juga ye. your hard-work-la-sangat is appreciate so much! 
-
ir animo here. esp to nadianabila :D

Wednesday, 11 April 2012

earthquake!

assalamualaikum..

hari ni-berita melaporkan acheh dilanda gempa bumi.beberapa negeri kat malaysia memang ada terasa kesannya. dan aku pon turut mengalami situasi tu..memang aku yang duduk kat bangunan yang mencakar-cakar langit memang terasa bergoyang sekejap laa dunia..memang havoc sekejap laa pasal gempa bumi ni bagai..dekat twitter, fb, tv dan radio semua cerita pasal gempa bumi. turut dilaporkan tsunami bakal melanda kat kawasan pantai barat semenanjung malaysia..then tak lama lepas tu ada pulak berita keluar laporan tentang tsunami tersebut ditarik balik..
peristiwa ni buat aku ingat dekat hari kiamat..
the make me wonder, " apalah yang aku nak kejar sangat dalam dunia ni?"
angan-angan aku yang bersifat kefemininan seperti kalau dah kaya nak pakai kasut jimmy choo, aksesori and pakaian branded-branded macam gucci,chanel,versace,bata,kamdar,hari-hari,econsave ,tunas manja (ni semua pengaruh baca CLEO yang dirembat kat bilik kosong) terpadam macam tu je kot..benda tu bukan boleh bawa mati and in fact bukan dapat tolong kita dari malapetaka ke bencana..aku menyampah baca CLEO sebab isi-isi dalam dia akan buat seseorang perempuan tu tak reti bersyukur and menaikkan nafsu seorang wanita ke arah keduniaan *tetiba*..perkara ni betul-betul buat aku tertanya-tanya kenapa manusia tamak sangat nak kejar dunia??
kenapa kita tamak?
kenapa AKU tamak?

to EOS : weh, aku takut peristiwa ni akan buat my parent tak bagi pergi main-main kat pantai..kau faham maksud aku?
 
hehehe..aku ada benda nak suruh korang tengok.but before i go far, saya nak minta maaf sebab tak semena-mena pulakkan kaitannya kan?..tetapi terpulang kat korang nak tengok ke tak..jangan risau..tiada paksaan.. aku baru sahaja meminati Selena Gomez.. dan tadi aku pun sengaja buka kat youtube pasal dia..and i've found this video..aku tak minat langsung dekat justin bieber tapi aku rasa beliau sweet la pulak dalam vid ni...




haiihhh...dunia, dunia...

yang tak semena-mena,
sorry it's me
 

Monday, 9 April 2012

special

special messages for buku hitam crew.
tehee. 
nak tahu ?
g cek kat tab edit post sebelah tab new post tu.
g bace yg ade perkataan 'edit'
situ ade pesanan khas untuk anda. cek cepat2 tau. kang tak tersempat korang nk ikut. hehe.
mcm spy tak ?


pegi check ! inportanteee.


end of story :) i'm spy

Sunday, 8 April 2012

Bilik Kekebalan :(

Assalamualaikum u ouls :) *hugs angin*
Hai kengkawan special to BukuHitam's Crews 
Hmm, today saya nak cerita tentang BILIK KEBAL

Apakah ?

Seperti sedia maklum, setiap rumah yang dibina oleh para kontraktor
Pasti terdapat sekali beberapa ruang privasi yang dipanggil BILIK TIDUR
Kadang-kadang besar, kadang-kadang kecil
Kadang-kadang 1, kadang-kadang sampai 10
And semua orang pastinya mempunyai bilik impian idaman hati

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Tension lah, aku nak BILIK SENDIRI!!!!!!
Taknak kongsi bilik dengan mana-mana manusia
Tolonglah faham
Fedap doe kongsi bilik ngan adik aku
Dia sedap hati buat sepah, dah balik asrama, macam @#$% aku lak yang kena kemas,
Perghhhhhhhhhh menyirap doe.
Bila jadi macamni, serius aku rindu bilik aku kat asrama
Ada katil sendiri, locker sendiri,
Aku yang buat sepah, aku yang kemas, baru puas hati !!!

Nanti kalau dah ada bilik sendiri *kalau ada*
akan aku kebalkan bilik tu buat kod letak segala kunci biar aku sorang je boleh masuk


EOS, teringat doe 52. Purplish gitueh :D

Dapat bilik macamni, nampak katil tu ? Memang tempat aku berkubanglah kan. Takkan keluar bilik !

Siapa yang rasa macamni dan pernah/sedang/akan mengalami situasi ini ???

Mood: STRESS

-F.I.N-


Wednesday, 4 April 2012

TAJUK ??

assalamualaikum... :)

yeahh. sejak bbrapa hri ni aku tgh mood swing. kjap baik kjap buruk. nasib la sape2 yg byk trase dgn aku. sorry ye.hehe. skjp je mood aku mcm tu.. nati ok balik.. tpi na emo balik pon sng. haha. ok skrg aku tgh usha abg songkok !!! haha. dy sgt comel. mse klas td dy duk smeja ngn aku,, but then tbe2 dy pegi meja seblah. mmg sakit jiwa la jgak kan. haha. klau la grup kitorg x tlebih td mst dy da grup ngn aku. mwehehehe...

lots of story

Tuesday, 3 April 2012

Harapan...

Assalamualaikum u ouls.
bertemu sekali lagi *usap habuk*
baru semangat nak post sebab tengok post baru oleh EOS
Okayy, well today, im going to tell you about HOPE and DREAM
Semua orang sememangnya ada harapan dan impian 
begitu jugak insan lemah seperti aku,
and bila dia punah depan mata kau, OUCHHH sakitnyaaaaaaaaaaa
banyak kali terjadi kat aku, dah ada depan mata, depan mata jugak ia HANCUSSS
sedih laa woo, dan jujurnya, ia buat aku kadang kadang berhenti berharap *cehh ayat mintak kaki*
keadaan aku ketika ini, LOSING HOPE


and latest adalah pagi ini, di mana harapan aku hancur and menghancurkan sekali MOOD pagi aku
sebab benda duniawi tu, harapan musnah (MADI, kau faham aku kan)
foinee, maybe ada sebab ada hikmah ada yang tersirat di sebalik yang berlaku
tapi aku amat memerlukan masa untuk terima semua itu
otak tak berapa baik untuk aku terima hakikat tu
mungkin macam drama or what, but its reality yang harus aku hadapi
sakit tak sakit, benda ni akan berlalu jugak and fly far away from me
and PASTINYA, dia tak akan terbang kembali ke arah aku
sangat pasti !!!!!!

kay lah, nak baiki otak yang sangat serabut and nak cuba terima hakikat supaya aku boleh lupa cepat cepat
madi, timah, korang sangat fahamkan apa yang aku cuba sampaikan ni.
rezeki kita kat tempat lain mungkin
no one know except Him, ALLAH SWT

-F.I.N-