Tuesday, 3 April 2012

Harapan...

Assalamualaikum u ouls.
bertemu sekali lagi *usap habuk*
baru semangat nak post sebab tengok post baru oleh EOS
Okayy, well today, im going to tell you about HOPE and DREAM
Semua orang sememangnya ada harapan dan impian 
begitu jugak insan lemah seperti aku,
and bila dia punah depan mata kau, OUCHHH sakitnyaaaaaaaaaaa
banyak kali terjadi kat aku, dah ada depan mata, depan mata jugak ia HANCUSSS
sedih laa woo, dan jujurnya, ia buat aku kadang kadang berhenti berharap *cehh ayat mintak kaki*
keadaan aku ketika ini, LOSING HOPE


and latest adalah pagi ini, di mana harapan aku hancur and menghancurkan sekali MOOD pagi aku
sebab benda duniawi tu, harapan musnah (MADI, kau faham aku kan)
foinee, maybe ada sebab ada hikmah ada yang tersirat di sebalik yang berlaku
tapi aku amat memerlukan masa untuk terima semua itu
otak tak berapa baik untuk aku terima hakikat tu
mungkin macam drama or what, but its reality yang harus aku hadapi
sakit tak sakit, benda ni akan berlalu jugak and fly far away from me
and PASTINYA, dia tak akan terbang kembali ke arah aku
sangat pasti !!!!!!

kay lah, nak baiki otak yang sangat serabut and nak cuba terima hakikat supaya aku boleh lupa cepat cepat
madi, timah, korang sangat fahamkan apa yang aku cuba sampaikan ni.
rezeki kita kat tempat lain mungkin
no one know except Him, ALLAH SWT

-F.I.N-

4 comments:

  1. haha. bace post kau rasa sedih betul2 lah pulak tdi memain je. berair pulak hidung aq. tehee. EOS :)

    ReplyDelete
  2. hihi, tahu tape. and tika ini, nama aku dah di blacklist yang pasti. based on apa yang pakcik tu bitau aku )': -FIN-

    ReplyDelete
  3. hei , chill okay babehh :)

    Cikapronungu <3

    ReplyDelete
  4. byk lgi yg tgh tnggu tu. saba ye :D

    *lots of story*

    ReplyDelete