Monday, 23 April 2012

open study

bendalah gua merepek sikit kat blog najwa-----> tekan link ni---------------------> chua comel :).
-
dalam blog ni gua dah post banyak gambar. so harini nak merepek banyak-banyak
-
adakah korang harap maklum bahwa saya akan mengambil exam calculus dan english pada khamis ni. haha. ayat tak boleh belah. cam nak amik exam bm je. 
-
kepada puan -f-i-n- yang mcm bunyik fish la kan. ok gua mention lu -fish- la. sedap sikit bunyi dia. 
-
fish ohhh fishh. gua penat la study. study calculus. bukan study byk pon. cume semangat study gua tak same cm semangat study gua time kat maktab dulu. i just DONNO WHY!!! recently i don't have the mood to do the best. maybe i missed the prep time. to look at ezrin's face. faka annoyingness. nyah merepek. cken yg focus-kononnya. mama jadi doraemon. fadhil bajet pandai tu. syah yang annoying gakk. opps. lupe pendek timah yg memekakk tu. lg satu si wikipedia yang tataw betul ke tak. -,-  i miss the happy cheerful situations. blaja tak byak but it gained me mood.
-
ni sekarang study kat open study. ngn org gak. mat saleh lg. tpi still bukan org yang aku nmpak. aku nmpak komp yg tak hidup ni. klu die buat lawak. aku gelak sensorg. haihh -,-
-
sedih pulak hidup aku ni.
-
then. rumet aku pandang pelik. klu time-time sekarang ni. study week. alahai -,- tak kuar makan la gaye nye. malas la wey. kebosanan. nak mandi pon malas. tetibe nak ad org pakse aku blaja. tp still aku tak suke. hello. ikut suke gua la nk study bile. hahaha.
-
eh. pehal gua tulis bnde touching ni. padahal niat asal nk ckp kat FISH tu yang die takkan tiggi dah. takkan dapat petis panjang. never. huaa huaa huaaa*evil laugh* kbai -,-
-
IR animo here

3 comments:

  1. FISH ? hahahah sengal kau IR :DD alaa, janganlah hapuskan impian aku doe. nak gila bets pnjg :'(

    ReplyDelete
  2. Fin tu cm nak mati je bunyi die. Fish pon fish la. Haha. Takkan la wey. Takkan. Haha

    ReplyDelete
  3. Wow , chua tetibe aku pun rase aku akan rase mende yg sama time kat U. takut pulak nak masuk U -..-'

    Cikapronungu :)

    ReplyDelete