Wednesday, 9 May 2012

Hello World :)

Assalamualaikum wbt u ouls :)
How are you, peeps ?
Ada okay kah atau tarak okay ? hihi
Well, terasa macam dah lama tak post hape hape pongggg

#np La la la by The Cab
Dengar ahh lagu dia sedap. Hmmm

mood saya harini FEDAP. Mengapakah ?
Hal ini demikian kerana FB saya telah di HACK oleh manusia yg tak bertanggungjawab
nak stalk, stalk je laa takyah gedik nak tinggalkan jejak =..=
pastu bagi video aneh aneh yg boleh meruntuhkan akidah dan akhlak
TAK SENONOH punya perangai
saya ? saya hanya mampu bersabar
and kalau anda kenal siapa saya, anda seharusnya tahu itu bukan dari saya

well sekarang dekat twitter tgh HOT dgn manusia bernama IRA
semua sedang dan telah memperkatakan about BELIAU
beliaukah ?

saya taknak cerita panjang so I give you this rubbish video and judge it based on your observation


video ni buat saya takut nak hantar my future baby dekat mana mana pengasuh
cehh belom hape hape dah FUTURE BABY
masuk U pon belum hahaha XD
but seriously people nowadays getting weirdo and scarier

hmm, kay thats all from me, buddy
see you next time *cehh macam dalam tv lak* hahahaha

p/s : my future senior puji lagu blog kita. hihi. insyaallah were going to meet each other soon, akak :)

-F.I.N-

2 comments:

  1. haha , sape future senior ?
    Cikapronungu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi baru kenal dekat twitter. dia budak uitm alor gajah jugak :) rasanya chua kenal kot :) FIN

      Delete