Tuesday, 1 May 2012

ATRIPBEBEHTOKUALATERENGGANU

YAYAYAYA. 
selamat sudah perjalanan ala-ala backpacking aku dgn pikok.
haha. 
kami sebagai budak seni tiba-tiba rasa kagum dgn masjid-masjid di dunia.
haha. tgok replika pon boleh kagum ka ?
tpi serius kagum. cantik gila dan mula perasan nak travel seluruh dunia mcm citer hlovate. haha. contengan jalanan.


so let the picture tells



ini si budak pikok yg mengikut sayo


kami sudah sampai di arab land. anda ?


tgok ini pye budak semangat menonggeng di situ. ntoh anak sape. haha. padan muke kene marah ngan bapak kau.


me . at masjid kwangja kot ?



masjid rusia. kalau tgok sepenuhnya cantik kot !


ini pameran dia buat khat. aku mcam amaze gila tgok dorg buat cantik. huh jealous lah pulok.

time nie pikok dah balik, aku dekat rumah atuk aku berlaku tragedy. chett merosakkan mood je nak balik rumah. gila sewel kejap.

end of story  :)
ps : korang tanak pegi mano-mano kah ?




1 comment:

  1. haha , jom gi thailand. Barang murah :)

    Cikapronungu , hugs and kisses :*

    ReplyDelete