Sunday, 10 June 2012

AM BACK!!!

assalamualaikumwarahmatullahibarakatu semua :DD
-
sekarang ni najwa tengah agak excited untuk menaip. sebarang typo sila abaikan. dah lama aku abandoned blog ni. cehhh. blog lagi satu pon. kehidupaan di sem 2 sangat la busy. eh tak la. aku tertinggal laptop di rumah. please imagine my life without laptop -,-. nasib baik boleh je hidup.
-
eh, before tu. amik kain good morning. baahkan dengan air. perah. dan lap habuk2 kat bahagian ir animo kat blog ni. cewah!!!! gimik gua best tak?
-
ok la. cukup2 merepek kat intro tu. sebenarnya kan!!! AKU RINDU KORANG SEMUA!!!! like hell la gua missing you all. baca post2 korang yang masa zaman2 tok kaduk la sangat tu. buat aku rindu gila kat korang. haha. lawak pon ada. ramai dah berubah ea korang.
-
EOS!!! kenapa nangis nenek? alaaaa. sian gile. masa mula2 aku masuk inti tu. ingat lagi. for the first 10 days. aku nangis cam esok nak kiamat je. hari2 nangis. tulaaa. tapi kalau aku nangis like hell pon bukan korang kesah kan. sebab tu dah jadi habit najwa. bhahah :DD tapi kau nangis. alaamakkk. lawak la madi. be tough along!! i know you can handle it!! 
-
and for the mysterious member yang saje nak secret kan nama time post!! the hell la!! SAPE YANG FALL IN LOVE TU!!! gila la. dah pandai ea korang. nak lawan tahap kegatalan aku la tu. baik korang jujur je. sape yang tulis. sumpah laa. curiosity aku semakin increasing ni!!!
-
kepada LOS!! kalau aku jdi kau. dah lama aku free chilli kat rumet2 kau. haha. kalau aku berani la. eh, tapi aku ni kan pemalas. kau tayah buat la kerja diorg. ape kata kau suruh je rumet kau bawak bibik die kat situ. kan kerja korang semua dipermudahkan. hehe
-
korang2. aku kan rindu gila nak duduk kat musolla. time maghrib isyak bila ustaz2 ke sesape ustaz muda bagi ceramah dan kita buat halaqah sendiri buat kedai kopi musolla. tak pon kat ds. jadi port gossip la sangat. hailaaaa. rindu gila korang!!!!!
-
kat yang lain2 tu update la cita korang. bhaha
-
najwa pulak? aku kan still cam dulu. tak gemuk. tak kurus. still cantik cam dulu. gatal je cam dulu.matang sikit kot. hahaha. aku rasa sama je. sekarang ni aku kekenyangan lepas makan subway. gilaaa nak meletup perut aku ni. haha. 
-
korang2. nati kita jumpe taw!! jangan jemput time kawin ke hape ye. eh. dah melalut ni. bye :DD

IR. animo  :D

No comments:

Post a Comment