Thursday, 14 June 2012

dear my dearest....

kepada: mereka-mereka yang bersedih di tempat baru...

salam!!

dear cikapronungu and EOS, be strong!!! to FIN, i hope you are well there and be strong too..

goshhh!! serius aku faham sangat-sangat apa yang korang rasa...
perasaan kat tempat baru..dengan persekitaran baru..orang-orang baru..
jadi budak baru..belajar benda baru..semuanya baru-baru..haiihhh..
korang!! jangan bersedih!! kuatkan semangat!!! kalau korang sedih aku pun sedih (T_T)


walau bagaimanapun, aku nak mengambil kesempatan ni untuk mengucapkan...
PADAN MUKA KORANG!! AKHIRNYA KORANG PON MERASAI APA YANG AKU RASA!!! HAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA..AKU PUAS!!! 

hahhaaha..okay..aku minta maaf..sorii..tapi serius aku betul-betul faham and aku pon rasa apa yang korang rasa..tapi tulah hidup.."we try and grow to adapt to the new environment and the changes in climate..but, only the toughest survive!", theory of evolution on history of life..

cikapronungu, sungguh aku pon turut menjadi TERLEBIH pasif dan pendiam. aku ada something yang aku nak story kat kau (pasal akanishi jin) dan aku memang nak call kau tapi malangnya nombor kau ku tiada sebab aku tukar phone dengan mak aku..dan lebih malang lagi bila aku baca post kau "my phone had gone"...hey let us meet up bebeh..kan aku bagitahu kau aku teringin nak naik LRT dengan kau!! (bila aku free ^_^).. to EOS, hahhaaha..tempat baru mencengengkan kau!! cry baby cry baby...awak janganlah risau..aku yakin kau boleh bermesra nanti! to DEMI LOBAKTO a.k.a ZaRAI
ill drive my lamborghini and pick you up. L.A is waiting for us! to LOS..cant wait to date you at  LEMBAH TENGAH! treat me with ice-cream bebeh.. IR animo, memang setiap kali kalau kita jumpa, kau memang buat aku penat dengan keserabutan kau..PENAT TAPI BERBALOI awak (: btw, sorry..saya dah terbakar batik awak..and not to forget to my taylor swift and seohyun.goguma,
 私たちの部屋をバックアップしておきましょう

Sincerely,
 

 
 
 

1 comment: