Thursday, 14 June 2012

what to reviled if korang ade sini :D

assalamualaikum dan selamat pagi. dah pagi dah. and am still not sleeping. esok no class. so hari ni aku nak spent my time writing what i shoul gossip+cerita+merepek with you guys. dah lama tak buat camni. maybe in real life is better, tpi.... alam maya ni pon jadi la.
-
1. harini byk sgt bnde berlaku kat aku. dari pagi sampai malam nak time nak type bndalah ni. mula2 ngan adhwa punya case. seriously aku terasa with every of his words. tapi aku taknak cite lebih here. sbb bikin gua panas je.
-
2. sebenarnya la kan. aku nk expressed ape aku feeling sekarang. it's more bout hurmm. i donno. teens problem maybe. aku kan cam dah tade perasaan kat manusia la. like seriously. about the guy i told you. he is just the story of wind. masuk pale otak aku beberapa hari je. but now. pufff. hilang la. and the reason is still me donno yet. pasal gajah tu., ok fine, aku angau kot kat die for almost two years. and i feel so stupid thinking bout that too.. the two years wasted gitu je. aku dah emotionless dah. if you give me his dead body pon i will ignore it for sure. ni serious ni. ikhlas dari hati. senanya. maybe it's not our time yet. lagi2 la untuk manusie tak matang cam aku. now, i don't like anybody. mmg betul aku ni ahli orange robot yang asli. haha. 
-
3. so even now, you give me the most handsome guy pon, mmg aku ckp die hensem. but then not to be liked. like seriously. sometimes, they also the reason why i hate them. cakap aku sial la. hello. am human being. not bitch. i just hate them. often broke their promise. sometime make fun of us. yeah right, kita bagi fake smile pon diorang tataw tu fake. they don't know what we feel. lagi la species cam aku yang emosi ni mmg tak pernah stabil. sensitive tahap dewa. and whatsoever. 
-
ok la. maybe this is the first time i talk like a matured one. sbb meulis pagi2 ni mmg buat aku punye emosi pon terlampau2 time tulis ni. :DD
-
abaikan je la. aku pon tatw aku bebel ape ni.
-
:DD

No comments:

Post a Comment