Friday, 10 August 2012

ASSALAMU'ALAIKUM SEMUAAAAAAAAAAAAAAAA :D

Wahh gila lama sangat tak bukak
Seriously, lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tau
So apa khabar semuanya ?
How's your ramadhan girls ?
Hebat macam Ramadhan2 lepas ?
Atau lebih hebat ?
Hmmm honestly, I do miss you girls hihi
Malu ahh nak ngaku
Tapi rindu sangat tau....
By the way, taknak gather ke semua ahli buku hitam ?
Takmau ber JIMBA JIMBA kah ?
Jommm la
Kay la, tak ada apa sangat nak tulis (walaupun sebenarnyaaaaaaaaaaaaa banyak)
Cuma nak pastikan jejak aku masih ada lagi dalam ini belog
hahaha

 Untuk Syikin Noordin, tahniah aok
Dah jadi MAKSU yang hot hot begitu

hahaha

Untuk semua, Salam Ramadhan and Selamat Hari Raya
Mintak maaf atas segala kesilapan

Jommm ahh rebut peluang 10 malam terakhir Ramadhan
And semoga kita dipanjangkan umur untuk berjumpa sekali lagi dengan  Ramadhan akan datang
untuk memperbaiki and memperhebatkan lagi amalan kita di bulan yang mulia ni.
Jemputlah datang ke Mentakab koranggggggggggggggg
Hahahahaha
Kay, assalamu'alaikum wbt :*


-F.I.N-

5 comments:

  1. haha... thanks F.I.N.. weh jom la gather bersama sama... hritu jmpe sparuh je kot :( -LOS-

    ReplyDelete
  2. jomlaa datang ke temerloh ^..^
    signatUre

    ReplyDelete
  3. jom kita gather kat awan ke MARS ke. VENUS KE. aku tanggung transport :DD

    ReplyDelete
  4. haha. baik kau ikut CURIOSITY g mars jelah chua
    EOS

    ReplyDelete
  5. hahahah mengom ahh korang. CURIOSITY pun tak lepas balik bumi lagi ahh. Ni betul ni. Jommmmmmmmm ah gather :"( -FIN-

    ReplyDelete