Friday, 31 August 2012

Kekuatan dan Kerinduan

Assalamu'alaikum semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :')
Ya Allah, rindunyaaaaaaaaaaaaaa korang.

Okay, hmm How are you my girls ?
Sihatkah kalian ? Study macam mana ?

Well, today Im going to tell you a lil bit about my life here, UiTM London.
Korang, ketahuilah, aku sangat hipokrit kat sini

Pendiam but believe me it happened out of sudden.
Tak diminta tapi automatic. And I am no longer NYAH YANG KUAT MEREPEK (buat masa ni)
Hihi rindu suara2 kepoh Mak Jemah BukuHitamCrews ni weh :')

And to @alibanaidan or well known as Signature (err maybe among us only)
be strong honey ! Allah's plans are the Best. He knows what is the best for youuuu.
Macam IR animo cakap laa, ada sebab dan hikmah yang tak dapat dirungkai oleh akal manusia yang sememangnya cetek kalau nak dibandingkan dengan perancangan Allah yang sangat luas tu tau !
Im so sorry as I didnt know about this news until cikapronungu told me yesterday.
And I love your previous post about "TAHIK" tuuu.

Hahahahahahaha merepek yang superb yang aku tak dapat buat kat sini
Korang aku plan nak hang out bulan sepuluh atau sebelas ni
ITU PUN kalau korang tak busy or hape

And last but not least HAPPY HARI RAYA AND HAPPY MERDEKA korangggg
Make sure we are already FREEDOM from every aspects !

Semoga kita semua akan menjadi yang berguna kepada agama, bangsa dan negara (Okayy err ni aku ke ? )
Hahahahahaha

See you girls soon, InshaAllah :)


-F.I.N-

1 comment: