Monday, 24 September 2012

Teman Pengganti

#np Teman pengganti-black feat malique

Assalamu'alaikum WBT girlsss :D
Aku tengah dengar lagu teman pengganti
Sumpah, lagu tu sangat menusuk hati aku tak tahu kenapa
dengar je mata mesti nak bergenang
asal doe ?
Hihihihi
Kay abaikan
Tetiba aku terfikir if one day aku org yang terawal pergi antara kita semua,
korang datang eh tolong ramaikan saf solat jenazah aku nanti
Cehhhhh and hmmmmmmmm jangan lupa doakan aku
If one day laa
Kalau korang baca post ni, aku mintak maaf tau atas silap salah
hihihihi
biasa ahh hormon tetengah malam buta memang lain
TOUCHING terlebih
Takut lah nak hadapi perpisahan selamanya
Sebab dah sure orang yang pergi tu takkan kembali lagi kannnnn
Waktu tu, mesti baru nak menyesal kan
Sebab manusia hanya akan hargai sesuatu after sesuatu dah takde
MISSING
Ya Allah, tak kuat rasanya nak hadapi semua tu kot.
Malam ni hati aku sayu especially after dengar lagu ni

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :"""""(
Mak aku pun cakap dia sayu dengar lagu ni
Aku taknak ahh dia sayuuu
So aku taknak bagi dia dengar lagu ni
Korang, aku sedih ahh
Haahahahaha
Aku takut sangat if apa yang bersarang dalam hati aku ni betul2 jadi
Nauzubillah hi minzalik T,T
AKU PELIK, SAYU, SEDIH DAN SEMAKIN PELIK PADA MALAM INI :""""D
SO NAK ABAIKAN PUN BOLEH
HMMM, ni laguuuu tu

Silalah hayati eh girlsss :"")

-FIN-



3 comments:

  1. aku ta dgr lagi lgu ni..tpi baca post ni pon dah sedihh..aku maafkan kau fin..mmg bnyk salah kau pada aku..tpi aku maafkan kau kawan:')
    aku pon nak amek ksempatan ni memohon maaf jugakkk..
    signature:'(

    ReplyDelete
  2. sob sob aku pun maafkan salah silap kau signature. Halalkan segala makan minum kau. Rampas noha pun dah lama aku maafkan. Hahahaha :D Maafkan aku jugak ye signature T,T

    ReplyDelete
  3. Hahaha komen x bole blah... Weh serius tacink gile bce post ni. Fin maafkan aku jgak.. Syg kau.muahh :* L.O.S

    ReplyDelete