Thursday, 11 October 2012

little fish thingy~

aku ada satu kemusykilan yang menjadi tanda tanya aku.

kenapa?





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kenapa oh kenapaaaaa?????




7 comments:

  1. kalau dah bukan jodoh, nak buat macammana kan jemaah XD (sukanya aku macam dia like pulak aku punya reply. Cissss NOHA) -FIN-

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tahu..tapi aku cuma tak faham ngn noha nih..kenapa? kenapa? kenapa timah?????

      Delete
  2. tahu takpe. Timah ni memang Mother Of Little Fish kot. Semua little fish orang nakkan dia. Puiiiii T,T -FIN-

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul! aku setuju..MOTHER OF LITTLE FISH!! prepare to be attacked by me, the shark..grraurr graurrrr! *bunyi jerung*

      Delete
  3. hahahhaha.... korang ni mcm mak jemah dah. hahaha -los-

    ReplyDelete
  4. yang pasti bunyi shark tu pelik sepelik tuan punya bunyi, KAH KAH KAH XD LOS, kitorang dah ganti mak jemah Era.FM. Nanti dengar ahh XD -FIN-

    ReplyDelete
  5. hahaha. eh, korang. mother of little fish untung lahhh. eos

    ReplyDelete