Saturday, 20 October 2012

mimpi semalam

ok korang. tadi aku post pasal cake batik sbb request dari ayam tu. sekarang aku nk share sikit la apa aku mimpi semalam sampai buat badan aku lenguh2 gila!!!
-
ok fine. malam tadi aku mimpi main skate. tiga jenis skate aku main. haihh ==. mula2 aku main skatebopard normal iaitu yang ini 
-
-
sumpah penat gilaa!!!! main punya main macam orang pro. ni aku main yang aku punya la. kalau tengok dari gambar hampir sama macam aku punya la ==
-
lepas tu aku main long board yang ni
-
-
tapi aku mimpi aku main yang muhammad burger punya la. color hitam board dia dan tayar color merah.
-
lepas tu yang ketiga aku mimpi nadianabila ada skateboard yang jenis masa depan punya. dia tak pakai tayar. sia pakai rail. ntah la macam mana nk describe. ni aku cuba lukis. 
-
-
ok cuba bayangkan. hahaha ==/ dalam mimpi tu. masa aku main nadia punya la konon. aku tak boleh stabilkan diri gila. sbb nadia punya sangat ringan tak boleh kawal. hahahaha
-
bila aku bangun pagi. badan aku sumpah lenguh2. hishh ==. ni semua sebab mimpi ke sebab aku berjalan jauh pergi tasik semalam petang. soo sekarang aku nk study pon tade mood. 
-
p/s haritu aku main longboard sampai luka2 badan aku ==. esp kaki aku. luka besarr gila!! ==// hahaha :DD
-
ok tu je nak cerita sebab badan aku lenguh2 gilaaaa sepanjang hari ni. brrrr \==''/

3 comments:

  1. wahh terharunya kau mimpikan aku:')
    lain kali mimpi laa aku bawa lamborghini ke, ada banglo sebijik ke, kahwin ngan anak sultan brunei ke..syok wehh kalau kau mimpi ke aku cenggitu ir^^
    hahahah
    nadianabila

    ReplyDelete
  2. dan bila nadia dah mula bagga. hbislahh... haha -los-

    ReplyDelete
  3. tolong la ndia. mimpi kau jadi nightmare saja. habis lenguh badan aku. apa kau buat ha?? hahaha -IR-

    ReplyDelete