Thursday, 22 November 2012

GOSH !

gila gilo.
kepada sesiapa yang telah cuba bersungguh-sungguh hati untuk menkontek aku, tolong jangan !
walaupun aku tahu korang sangat merindui diri ini. 
YAY ! aku tahu itu benar.
hahahahaha.

ini adalah disebabkan telefon bimbit ku telah dicuri dan sekarang sim number lama taleh guna. 
tapi aku cuba untuk renew. 
jadi bersabar nyeeeee. 

dan di sini saya juga ingin meminta maaf kepada sesiapa yang terlalu rindu akan aku. 

TEHEEE

end of story  :[]

Thursday, 15 November 2012

Sambutan Hari Jadi Signature yang Kecil-kecilan tapi Meriah

ASSALAMU'ALAIKUM U OULSSSSS. JAWAB DAPAT PAHALA, TAK JAWAB DOSAAAA.
SO BAIK JAWAB YE U OULS !

So harini 15hb Nov 2012 bersamaan 1 Muharram 1434 dan saya, mama dan hazim beserta adik saya Amira Dalila telah merancang untuk menyambut hari jadi Signature *terpaksa* di sebuah lorong sempit yang bertempat di dalam sebuah mall yang begitu megah dan mewah ! Hahahahha okay itu tipu ! Ingatkan nak bagi Signature melompat tapi last2 kitorang yang terlompat. Signature ni SPOILER betul ! Tapi sebabkan dia birthday girl, maka anda dimaafkan. Dan saya akan sertakan trivia Sambutan Birthday kecil-kecilan tetapi sungguh meriah dan exclusive ini. Saksikan......................



w mamamimimomo :)

Birthday cake yang paling hebat sekali :D

Ini dia si spoiler yang membuat kami semua terlompat

Here comes Jerantut Man celebrating Signature's birthday too :)

And believe it or not, KFC did celebrated her birthday too *Kononnya*

Adegan paling romantik setakat ini. Hahaha

Yang tudung grey tu, nama dia Oprah ! Bersama mamamimimomo

Caught on camera. Ish ish ish mama jimmy -_-

And that's a wrap for the day :)

Haaaaaaaa meriahkan. Hahahaha kepada Signature, Happy Sweet 18th Day. May all your dreams come true and you'll be a success muslimah forever. Maaf atas segala terkurang, salah dan silap. Kay itu je dari saya. Assalamu'alaikum :)

-F.I.N-

Tuesday, 6 November 2012

FINAL DAH HABIS !

SO now my final had reach to an end also did my semester 1 in this matriculation.

dan mula lah budak-budak ini nk berjimba-jimba untuk bercuti selama 2 minggu aka 14 days plus minus.

TETAPI

aku dapat cuti just for 3 DAYS !
GILO TAK GILO.

tapi takpe berjimba-jimba lah korang, aku cuti tapi nanti aku dapat markah ko-q penu. korang korang korang  ?

hahahahahahaha.

berkaitan dgn mende nie, aku seorang atlet dah noooo . hek hek hek.
dulu tade nye terlibat ngan aktiviti sukan bagai, 
lari lmbat cm siput tgh cirit,
lompat macam semut. 
kat matriks masuk lah karnival sukan bagai nie.
hahahahahaha


eos :)

Monday, 5 November 2012

kimi wa petto



the cats at my house. my mom take good care of them :D

they are beautiful. so i love them.
to show my love, i bought them this!
these are bells.



i found this video.


and now. i feel like going to make those cats talking!
btw, the dog in the video is Mishka, MISHKA THE TALKING DOG :D

Saturday, 3 November 2012

selamat hari raya aidil adha !

hari raya manjelang tiba
mari menjengah ke alam lampau,
ececece.
korang ingat tak time tahun lepas kite g raya rumah cken ? 
time kita tak dpt balik tuuu.

here's some picture to tell you some.


time tengah menunggu

hahaha. gadis jalanan ? ohh neeee


nie budak penyebab ikut jalan jauh.








I tried to upload the video that we did . tapi tak dpt~~~ hhuhu. dah tu je.

ps : ciken, good luck studying at bangalore ! ! !



end of story :)