Thursday, 15 November 2012

Sambutan Hari Jadi Signature yang Kecil-kecilan tapi Meriah

ASSALAMU'ALAIKUM U OULSSSSS. JAWAB DAPAT PAHALA, TAK JAWAB DOSAAAA.
SO BAIK JAWAB YE U OULS !

So harini 15hb Nov 2012 bersamaan 1 Muharram 1434 dan saya, mama dan hazim beserta adik saya Amira Dalila telah merancang untuk menyambut hari jadi Signature *terpaksa* di sebuah lorong sempit yang bertempat di dalam sebuah mall yang begitu megah dan mewah ! Hahahahha okay itu tipu ! Ingatkan nak bagi Signature melompat tapi last2 kitorang yang terlompat. Signature ni SPOILER betul ! Tapi sebabkan dia birthday girl, maka anda dimaafkan. Dan saya akan sertakan trivia Sambutan Birthday kecil-kecilan tetapi sungguh meriah dan exclusive ini. Saksikan......................



w mamamimimomo :)

Birthday cake yang paling hebat sekali :D

Ini dia si spoiler yang membuat kami semua terlompat

Here comes Jerantut Man celebrating Signature's birthday too :)

And believe it or not, KFC did celebrated her birthday too *Kononnya*

Adegan paling romantik setakat ini. Hahaha

Yang tudung grey tu, nama dia Oprah ! Bersama mamamimimomo

Caught on camera. Ish ish ish mama jimmy -_-

And that's a wrap for the day :)

Haaaaaaaa meriahkan. Hahahaha kepada Signature, Happy Sweet 18th Day. May all your dreams come true and you'll be a success muslimah forever. Maaf atas segala terkurang, salah dan silap. Kay itu je dari saya. Assalamu'alaikum :)

-F.I.N-

4 comments:

  1. haha.thanks fin..
    next time bring me to ramli sarip konsert as my birthday gift ek?
    kau kan suka sangat kenenkan aku ngan si ramli tuu=..=
    signature

    ReplyDelete
  2. Hahahaha mana tahu. Korang nampak serasi tau tak ! Di mana ramli sarip, di situ nadia XD -FIN-

    ReplyDelete
  3. woww ! soo amazing. haha --" btw, happy birthday kak Nadia :D

    ReplyDelete
  4. eheh ada dalilalalala laa kat sini;D hahaha..thanks.dah belated daa pon

    ReplyDelete