Saturday, 1 December 2012

dicember sudaa

assalamualaikum warahmatulla hi wa barakatuuuuu :DD
-
okay sounds excited but am not actually. really not. my finals will absolutely start this thursday. and what am i doing now? guling2 macam beruang yg hibernate time winter ni. macam la Malaysia ni ada nk winter2 bagai ni.
-
aku tak bukak satu pon buku aku lagi ni. cakap tahniah kat aku yg comel ni. cehh. macam kat maktab aku tak study last minute je. har har. nature of me. mmg la study the last call. konon2 masuk otak fresh2 lpas tu terkial2 tak belajar banyak lagi.
-
dah lamatak merepek kat blog ni. malas pon ada. tade idea pon ada. sbnrnya sekarang ni aku tgh menghadapi 'the very very tough momnets" dan apa yg aku nk buat nk clear kan otak ni adalah merepek dengan korang lama2 dan gelak2 macam pontianak hilang laki je. *kalau la boleh* sighhhhh
-
korang2. doakan je laaa family aku dan kerabat aku elok2 je. aku dah tak sanggup dah nak hadapi dia sensorang. *melalak macam biasa aku buat* huargghhhh. ok sedih gila ni ==''
-
dah dicember ni, ingat2 la. rumah di jb sedia menerima sebarang parcel. haha. kbai ==''

1 comment: