Monday, 24 December 2012

imma buzy iron lady

this iron lady is now sooo busy with these unis application. =='' ok laaa. university yang aku nk masuk pon tak pilih lg. haiyoo. solat istikharah dah buat nmpak beach saja. i dont know
-
ni antara list aku nk masuk. tpi byk sgt. so korang pilih la uni mana yang korang nk aku masuk ==''
-
i have super headache now to choose my unis. pfttt ==
-
1. university of georgetown
2. university of pittsburgh
3. pennsylvania state university
4. university of iowa
5. michigan state university
6. university if texas a&m
7. university of austin, texas.
8. baylor university
-
haha. pilih la unis apa korg nk aku masuk ==//
-
IR is going insane ==''

9 comments:

  1. pegi lah cari kat tenet mana lagi best. tapun tgok mana yg dekat ngan pantai

    ReplyDelete
  2. sambungan dari komen before nie . http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings Nah, cari the most awesome uni, then fikir elok-elok . eos :)

    ReplyDelete
  3. semua ni tepi pantai kot. bantu je la aku buat keputusan ==// -ir-

    ReplyDelete
  4. IR, aku sokong georgetown.
    georgetown kan ada nama tempat kat pulau pinang.
    so bila kau study kat sana takdelahh kau rasa rindu sangat je kat meleyshia.
    rasa macam kat pulau pinang je pulak rasenyerr..
    haa! bijak kan aku?
    signature

    ReplyDelete
  5. hahaha. bijak sgt di nadia ni. tpi aku ta pilih georgetown sbb byk nigga. scaryy ahhh -IR_

    ReplyDelete
  6. cehh! penat je aku fikirkan jalan penyelesaian kepada masalah kau.
    kalau macam tu aku saran kan michigan.
    sebut dia macam best. kelass gitu.
    bunyi pon ala ala machine gun.

    ReplyDelete
  7. haha. sbb kau dh lmbt. aku dh buat keputusan dah pon. michigan state not on the list. tulaa . sapa suruh lmbt sgt bgtaw aku.

    ReplyDelete