Thursday, 4 July 2013

oiiiii. tolong wa ni!!!

Korangggg!!!
-
ni penyu dari singapore untuk penyu

-
I need help here. Ok. Mara baru decide apa nak buat dengan nasib-nasib macam aku ni. Ye la. tak lepas syarat kan walaupun sikit la jugak. Mara nak kiteorang sambung lagi setahun di Inti dan fly tahun depan. Tapi kan korang!! INTI wehh. macam mana aku nak survive? Nadia. Kalau aku accept Mara ni kau la mangsa lagi. wahaha. tapi sila kurangkan main-main itu!!
-
Lagi satu. Aku kan tak boleh terima la environment INTI tu dari dulu. Macam mana ni? Bagi la wa semangat sikit.
-
Lepas tu, aku kan macam dah give up engineering ni nak tukar dentistry. Jadi sila la bagi cell otak korang tu nak bantu aku.
-
APA PERLU AKU BUAT????
-
samaada tengok anime 24 jam ni kat rumah? atau INTI-US? atau dentistry?
-
Sekian Terima Kasih :P

Monday, 1 July 2013

G.E.N.T.I.N.G ! ! !

nak cerita pasal genting ni woii. aku nadia dan chua telah menejejakkan kaki kami bertiga ke genting dan ajaibnya , tersangatlah ajaib untuk zaman serba serbi teknologi, serba serbi nak kena tangkap gambar, serba serbi lah kira, kami tidak menangkap gambar walau sekeping walau gamabr beraiz satu byte.

ajaib tak ajaib nya. 

kalau sebelum ni setiap kali aku naik genting mesti tak sempat punya nak naik semua kat outdoor tu tapi trip ni menyempat. haha. dah nama pergi hari orang bekerja. 

main dan menjerit tak ingat dunia sampai boleh jadi basah lencun kot. 

overall nya aku kata trip ini seronok. hihi. rugi ahli lain tak ikut kalau tak, tak terjadi kejadian tidak menangkap gambar.

next trip kita pergi ramai-ramai lah pulak koranggg ! ! !

end of story :)