Monday, 1 July 2013

G.E.N.T.I.N.G ! ! !

nak cerita pasal genting ni woii. aku nadia dan chua telah menejejakkan kaki kami bertiga ke genting dan ajaibnya , tersangatlah ajaib untuk zaman serba serbi teknologi, serba serbi nak kena tangkap gambar, serba serbi lah kira, kami tidak menangkap gambar walau sekeping walau gamabr beraiz satu byte.

ajaib tak ajaib nya. 

kalau sebelum ni setiap kali aku naik genting mesti tak sempat punya nak naik semua kat outdoor tu tapi trip ni menyempat. haha. dah nama pergi hari orang bekerja. 

main dan menjerit tak ingat dunia sampai boleh jadi basah lencun kot. 

overall nya aku kata trip ini seronok. hihi. rugi ahli lain tak ikut kalau tak, tak terjadi kejadian tidak menangkap gambar.

next trip kita pergi ramai-ramai lah pulak koranggg ! ! !

end of story :) 

No comments:

Post a Comment