Thursday, 4 July 2013

oiiiii. tolong wa ni!!!

Korangggg!!!
-
ni penyu dari singapore untuk penyu

-
I need help here. Ok. Mara baru decide apa nak buat dengan nasib-nasib macam aku ni. Ye la. tak lepas syarat kan walaupun sikit la jugak. Mara nak kiteorang sambung lagi setahun di Inti dan fly tahun depan. Tapi kan korang!! INTI wehh. macam mana aku nak survive? Nadia. Kalau aku accept Mara ni kau la mangsa lagi. wahaha. tapi sila kurangkan main-main itu!!
-
Lagi satu. Aku kan tak boleh terima la environment INTI tu dari dulu. Macam mana ni? Bagi la wa semangat sikit.
-
Lepas tu, aku kan macam dah give up engineering ni nak tukar dentistry. Jadi sila la bagi cell otak korang tu nak bantu aku.
-
APA PERLU AKU BUAT????
-
samaada tengok anime 24 jam ni kat rumah? atau INTI-US? atau dentistry?
-
Sekian Terima Kasih :P

No comments:

Post a Comment