Sunday, 25 August 2013

hoii jemaaahzz

Lama aku tak berkarya dekat sini. Tahap kemalasan bertambah sebab byk benda si gojes ni nak buat. 
-
Hoiiii Jemahhzz madi dah timohh dan nadiaaa. cepat la masuk uni cepat. Aku menyeru dan menyeru dan seru. Cepatlaaaahhhh

Ayam, dah samapi mesia belum? Alalalala. Bosannyaa weekend dekat siniiiii.

Baiklaah. Itu je mesej gojes untuk kalian. Gojes nak belajo ni dah. 

-IR-

Monday, 19 August 2013

GATHERING MUADZAM !

Lama ini blog tak berpost apa jadi aku nak rajinkan diri ah post pasal gathering sebab ada orang request. It was seriously fun fun FUN.

malas nak menulis ah. let the pictures tell the story


nah ini minah meronggeng tepi makanan. nampak air tu ? air mangga. sumpah sedap menjilat  kaki.

le girlzz. ada lagi ni tapi tak wujud dalam gambar


ni semua tengah menunggu azam maghrib dan semua tengah bajet-bajet malu.  ni kiteorang makan mende ringan-ringan dulu and after terwikh baru makan mende berat. see the terbalikness. should be bebudak lelaki duduk atas kerusi dan perempuan macam bajet ayu kat hujung kawasan tapi vice versa yang berlaku.


buat gila kejap depan cermin sementara menunggu pihak lelaki




ni esoknya, pergi maktab jumpa cikgu semua and kiteorang ada bagi macam gift untuk cikgu,

nad lon, ingat ini budak ?

Add caption




ni dia gift nya. bukan pikok tapi yang atas meja tu


alang-alang ni aku nak selit pasal birthday party yang  mak cik  ni set up. hihi. terima kasih awakk. for the cakes and all. heee
aku harap nanti ada lagi gathering lagi ramai dapat join nanti bertambahlah keseronokkan. 




end of story :)