Sunday, 22 September 2013

Kadang-kadang kita LUPA :)

"Jangan bercakap macam kita tak pernah ada dosa,
Jangan pandang orang macam kita dah cukup sempurna,
Jangan sombong bila kita bodoh durjana,_GMS_"

Ya allah, lemah sangat hati ni. Suka buat dosa. Setiap masa bergelumang dosa.
Tak pernah fikir yang bila-bila masa boleh mati.

Dan agaknya, diri ni dah banyak sangat memendam
Fikir sangat perasaan orang, perasaan sendiri biar tunggang langgang
Sampaikan nak bersuara satu perkataan pun jadi was-was

Nak bagitahu, Allah ada lebih dari duapuluhempat jam



Sorry abaikan penulisan ni, sebab aku dah sakit pendam dengan orang sekeliling
nak bersuara, pengecut macam harimau hilang taring
Lagipun ni bahana nak final kot
Tu yang jadi sawan macamni
Tak tahu nak tulis dekat mana dah, sorry nyemak kat sini :)
Doakan aku final exam kali ni boleh buat
Sebab kalau ikut achievement aku for this sem
Hmmmm memang sakit nampaknya
Memang nak berhempas pulas dekat final jawabnya

Btw, hee rindu sangat kat korang bertujuh
Takpe, moga Allah jaga ikatan ini
Lepasni macam makin susah nak jumpa, jadi minta maaf awal-awal :)

Kay assalamualaikum wbt...

Ujian... salah satu tanda Allah sayang :)





-FIN-

kebahagiaan

assalamualaikum pembuka bicara *gituuu*
 
When we honestly ask ourselves which person in our lives mean the most to us, we often find that it is those who, instead of giving advice, solutions, or cures, have chosen rather to share our pain and touch our wounds with a warm and tender hand. The friend who can be silent with us in a moment of despair or confusion, who can stay with us in an hour of grief and bereavement, who can tolerate not knowing, not curing, not healing and face with us the reality of our powerlessness, that is a friend who cares.”  
 

 
 
 


night at INTI


 
 

 
 
 
 
 
 

 
faka-ezrin-chua
 

 
timah-nadlon-nadia
 


story telling by pendek :D


 
 
 
happy bornday pendek! moga cepat tinggi :*
 

 
aku rasa Timah dah 19 tahun. kenapa beliau semakin muda wahai Chua? hahaha
 
 

 
 
birthday present for Timah
 
 

 
thank you Timah and Ezrin for treating us Dominoes :D
 
 
 
we are at the same height ! hahaha
 
 
 
comel je timah tengah2 *kantoi*

 
terpaksa semua org tebalkan muka tgh2 ramai semata mata nk bergambar?
who cares? :D
 
 
tekun ye Nadia o.o

 
suci murni kan semua orang XD
 
 
 
 
 

 
bye Nad ! tenkiu utk baju :)
 
 
next year kita jumpa lagi insyaAllah
sayonara everyone ! :)