Sunday, 22 September 2013

Kadang-kadang kita LUPA :)

"Jangan bercakap macam kita tak pernah ada dosa,
Jangan pandang orang macam kita dah cukup sempurna,
Jangan sombong bila kita bodoh durjana,_GMS_"

Ya allah, lemah sangat hati ni. Suka buat dosa. Setiap masa bergelumang dosa.
Tak pernah fikir yang bila-bila masa boleh mati.

Dan agaknya, diri ni dah banyak sangat memendam
Fikir sangat perasaan orang, perasaan sendiri biar tunggang langgang
Sampaikan nak bersuara satu perkataan pun jadi was-was

Nak bagitahu, Allah ada lebih dari duapuluhempat jam



Sorry abaikan penulisan ni, sebab aku dah sakit pendam dengan orang sekeliling
nak bersuara, pengecut macam harimau hilang taring
Lagipun ni bahana nak final kot
Tu yang jadi sawan macamni
Tak tahu nak tulis dekat mana dah, sorry nyemak kat sini :)
Doakan aku final exam kali ni boleh buat
Sebab kalau ikut achievement aku for this sem
Hmmmm memang sakit nampaknya
Memang nak berhempas pulas dekat final jawabnya

Btw, hee rindu sangat kat korang bertujuh
Takpe, moga Allah jaga ikatan ini
Lepasni macam makin susah nak jumpa, jadi minta maaf awal-awal :)

Kay assalamualaikum wbt...

Ujian... salah satu tanda Allah sayang :)





-FIN-

No comments:

Post a Comment